Tjänster

Ett svenskt åkeri, inriktat på trailer transporter med erfarenhet sedan 1988.

Våra tjänster

Inrikestransporter

Med utgångspunkt Malmö så sköter vi era inrikesfrakter inom hela Sverige. Omnitrans är flexibla och arbetar nära sina kunder på så sätt kan vi garantera snabba och säkra leveranser.

Vi är specialiserade på inrikestransporter och har lång erfarenhet inom branschen. Vår personalstyrka består av chaufförer med avtalsenliga löner, rätt försäkringar och stabila arbetsförhållanden, såsom rätt mängd vila. På så sätt garanterar vi framkomligheten för ert gods och ni kan fokusera på det som är viktigt för er och känna trygghet i att transporten sker korrekt och säkert

Utrikestransporter

Vi erbjuder säkra och miljövänliga transporter inom Europa och erbjuder er en partner som kan leverera kundanpassade lösningar med en hög leveranssäkerhet på såväl hel som dellaster.

Vi är även specialiserade på transporter till och från Grekland. Vår målsättning är att vara det ledande transportföretaget mellan Grekland och Sverige samt inom Europa med leveranssäkerhet och kvalitet.

Kontakta oss så tittar vi på en lösning som passar er bäst.

ADR Transporter

Transporter av farligt gods har specifika regler. Denna typen av transporter kräver kunskap, främst med tanke på hur de farliga egenskaper många av lasterna innehåller. För att få transportera farligt gods så krävs utbildning och licens.
I huvudsak är alla våra fordon utrustade för ADR.

Beroende på gods, och vilka volymer som skickas, kan farligt gods transporteras i allt från stora sjöfartyg och tankbilar till små paket. Vid transport av farligt gods måste du därför känna till rätt klassificering av ditt gods och vilka kvantitetsbegränsningar som gäller, vilket hjälper dig avgöra vilken förpackning, märkning och dokumentation som krävs för olika transportsätt.

Expresstransporter

Vi är din partner som letar efter en snabb och punktlig expresstransporttjänst. Vi utför expresstransporter inrikes och utrikes inom Europa och erbjuder personliga lösningar baserade på ditt företags specifika behov

Tempererade Transporter

Omnitrans bedriver trafik med tempererade transporter inom Sverige samt import och export i Europa. 

Välj en skräddarsydd lösning med tempererade transporter för ditt temperaturkänsliga gods

Specialtransporter

Med stor kompetens utgår vi alltid från din verksamhets behov och erbjuder kostnadseffektiva lösningar med specialutrustade fordon. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, vi löser ditt breda last och dina lyftuppdrag

  • Bredlast
  • Kranbilar

Lagring

Ni kan lagra ert gods hos oss för lagring i flera år. Lagret är kameraövervakat. All hantering utförs av utbildad och professionell personal.

Vi kan erbjuda effektiv logistik och säker lagring som skapar stor flexibilitet för dig som kund.

Omlastning

Omnitrans erbjuder omlastning och samlastning av gods. Hos oss får du kompetens och erfarenhet som klarar av alla transportslag när det handlar om lossning, lastning och omlastning för vidare transport. 

Oavsett vad som behövs lastas eller lossas kan vi hjälpa dig. Med ett stort nätverk av transportleverantörer tillsammans med förare som är vana vid att arbeta metodiskt samt har lång erfarenhet får du ett helhetspaket. 

Flyttgods

Vi strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ service. Vi erbjuder dig flyttgods transporter mellan Sverige och Grekland. Vi tror att en personlig handläggare är avgörande för att garantera en smidig och framgångsrik flyttupplevelse. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att utveckla en flyttplan som är anpassad efter dina specifika behov.
Vi förstår att flytta kan vara en stressig tid, särskilt om du flyttar till en ny stad eller ett annat land. Men med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att navigera genom alla de utmaningar som kan uppstå under en flytt. Vi hanterar alla typer av föremål, inklusive stora och skrymmande möbler, värdefulla föremål och känsliga föremål


Omnitrans kommer att erbjuda dig en personlig och professionell service för att säkerställa att din flyttupplevelse blir stressfri och framgångsrik

BUDTRANSPORTER

Behöver du en snabb och pålitlig leverans? Ingen panik – vi på Omnitrans är här för att hjälpa till! Våra budtransporter är skräddarsydda för att möta dina brådskande behov. Med vårt dedikerade team och väl underhållna fordon kan du lita på oss för att leverera dina små och viktiga försändelser i tid, varje gång. Vi tar hand om din budleverans med omsorg och precision, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Så varför vänta? Lita på Omnitrans för snabba och pålitliga budtransporter.

En produktmix av våra tjänster

Internationella Transporter

Dagliga avgångar mellan Sverige och Europa

Inrikestransporter

Daglig distribution inom Sverige och Grekland

Tempererade Transporter

Tempererade transporter mellan Sverige och Europa

ADR Transporter

Vi hjälper er med all form av farligt gods transporter till och från Europa

Miljö

Fokus på att skapa de effektivaste och miljövänligaste transporterna

Leveranssäkerhet

Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att vår fordonsflotta är av god hälsa och alltid på väg